KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Aug 21, 2008

Edar kabinet bayangan satu propaganda murahan - SalahuddinSesiapa pun sudah menyangka lebih awal bahawa penyebaran ini merupakan satu tektik jahat Kerajaan Barisan Nasional.

Ketua Pemuda PAS Salahuddin Ayub berkata beliau kesal dengan tindakan itu dan mengganggap ia satu propaganda murahan yang tidak seharusnya berlaku.

"Ada banyak cara untuk kita menyakinkan rakyat... tapi bukan dengan cara menyebarkan risalah seperti ini. Apatah lagi di saat kita sedang menghadapi pertarungan politik yang begitu menarik dalam negara kita," katanya.

Anggota Parlimen Kubang Kerian itu juga mengakui mengetahui pihak yang menyebarkan risalah itu dan percaya ia dilakukan pihak tertentu yang bimbang dengan kemenangan Anwar pada pilihan raya kecil Permatang Pauh Selasa ini.

Ketua Penerangan PAS Pusat Mahfuz Omar pula berkata tidak munasabah untuk Pakatan Rakyat menyebarkan risalah itu dan meminta perkara itu ditanyakan kepada BN. - Bernama
Tektik bodoh macam ni, orang kampung pun boleh congak. Apa lah kelakar sangat UMNO ni. Memang UMNO buruk perangai. Macam dah tak der cara lain.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive