KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Oct 8, 2008

PENGAKUAN: Maza jadi mainan politik kerajaan

malaysiakini | Sumber-sumber memberitahu Malaysiakini, surat makluman tamat kontrak perkhidmatannya selama dua tahun bermula 2006 dihantar kepadanya baru-baru ini walaupun kontrak baru sehingga Oktober 2009 telah ditandatangani Jun lalu.

Tindakan itu, menurut sumber-sumber, "ada (niat) sesuatu".

mohd asri zainul abidin interview 231106 assuredDr Mohd Asri bagaimanapun menjelaskan tidak akan bertemu Menteri Besar Datuk Seri Md Isa Sabu untuk menyelesaikan permainan politik seperti didakwanya melibatkan pentadbiran kerajaan negeri.

"Saya tidak akan berjumpa beliau (Md Isa) untuk meminta jawatan," katanya.

Ditanya sama ada keputusan melepaskan jawatan itu dibuat kerana terdapat tekanan akibat beberapa pandangannya yang tidak selari dengan pandangan ahli politik, beliau berkata:

"Beberapa pandangan saya kritikal. Saya tidak kisah. Ada orang tidak selesa. Saya tidak kisah berbeza pandangan dengan pentadbir, tidak kira Umno atau parti mana pun.”


Sepanjang dua tahun berkhidmat sebagai mufti, katanya, beliau telah "melakukan sesuatu".... selanjutnya.

no2umno - Kenyataan ini dibuat selepas beliau mengkritik tentang imej gergasi Anwar Ibrahim. Mungkin ada kaitannya ... siapa yang desak dia komen? Mungkin sepatutnya komen tentang imej gergasi sepatutnya di buat menyeluruh dan bukan imej Anwar Sahaja.

Kepada yang memberikan komen terhadap artikel yang lepas ... bukan aku setuju dengan imej gergasi itu, tapi biar semua di kenakan tindakan. Tidak hanya PKR. Dan kalau perlu ikut hukum ... kita mulakan sekarang dan tiada lagi imej gergasi dan bukan gergasi juga. Asalkan imej pemimpin atau raja raja, kita akan haramkan ... siapa bersungguh mahu perjuangkan? Sila angkat tangan .... wakakakakak !!!

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive