KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jun 11, 2008

Usaha terdesak jatuhkan Khalid Ibrahim dan PKR di Selangor

aklpos - [...] BERIKUTAN kepada pendedahan yang dilakukan oleh A Voice, satu weblog pro-UMNO telah mula menulis dan menyebarkan perkara yang boleh menjejaskan keyakinan rakyat Selangor terhadap Menteri Besarnya, Tan Sri Khalid Ibrahim khususnya PKR.

Benarkah dakwaan tersebut? Jika benar maka seharusnya kes ini dibawa ke mahkamah dan tindakan boleh diambil terhadapnya. Jika ia hanya propaganda pembangkang Selangor (elak keluar parti), ia sedikit sebanyak akan memberikan kesan terhadap keyakinan penyokong PKR terhadap MB Selangor.

Kelemahan Bendahari PKR menguruskan pentadbiran kerajaan Selangor mula galak dipersoalkan gara-gara Syabas yang berdolak dalih dalam isu pemberian air percuma kepada rakyat Selangor.

Ia adalah manifesto PKR dan ia tentunya menjadi senjata Barisan Nasional selaku pembangkang di Selangor! Umum mengetahui Khalid beriya-iya melaksanakan manifesto tersebut tetapi pihak pengurusan Syabas dilihat enggan menerima plan Khalid. Apakah puncanya kalau bukan ingin melihat kegagalan Khalid melaksanakan manifesto tersebut?

Berkaitan laporan empat wakil PKR bahagian-bahagian Kuala Selangor, Tanjong Karang dan Shah Alam membuat aduan polis tentang salah guna kuasa seorang pegawai kanan di pejabat menteri besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, ia tidak semestinya boleh mengaitkan dengan salah laku Khalid...... selanjutnya.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive