KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jul 22, 2008

Mana laporan polis?

Bharian | ... "Anak saya mengambil sikap berani kerana benar dan beliau tanpa sebarang masalah memberi kerjasama sepenuhnya bagi membantu polis melakukan siasatan.

"Anak saya juga menyatakan kesediaan dan kesanggupannya pada bila-bila masa untuk bersumpah mengikut cara Islam di hadapan ulama di mana-mana masjid demi menegakkan kebenaran, tetapi biarlah setelah polis selesaikan siasatan.... selanjutnya.
Pakcik ..... tolong bagi 'copy' laporan polis. Cakap banyak tak mau.

6 comments:

Anonymous said...

Uncle...&..uncle PET...COPY report mana?
bukan DSAI nak BERDALIH yg berdalih POLIS.. report dari saiful takDA!
JGN salahkan DSAI...salah kan POLIS.....UNnnnnnCleeee!

Anonymous said...

Alah makk.... nakk......
Kalo anak mintak hok tu....
tu yg pak cik gegak lutut nihh...
mano keretah A4 ni.... aku nak buat tulis report sndri kasik kat ko ye nakk......

hakhakhak.....

Anonymous said...

Tengok muka Uncle Pet tu aku tak percaya. Boleh ke orang macam dia bercakap pakai perkataan "Allah" lagi. Adey podahlah... Tak ubah rupa penagih dadah ada le

Dzul said...

Pak Cik....tak ajar ke anak jangan kasi orang usik bontot dari kecik2 dulu ? Orang lain kalau anak kaki diperbontotkan rasanye tak ngaku anak..

Anonymous said...

Berape bapak die dapat bersubahat ngan anak? Berape anak die dapat utk dakwa Anwar?

bidaralina said...

Epol oh Epol mengapalah engkau buat cerita ni...Skrip dan jalan cerita ni dah sah diciplak daripada Azizan ni. Patutnya kau jumpalah Azizan sebelum kau tiru. Barulah tak gagal macam dia.

Skrip best, pelakon tak best tak laku juga. Pelakon best, pengarah tak best tak jadi juga. Pengarah best jalan cerita lemah pun tak boleh jugak.

Pelakon best, pengarah best, skrip best, jalan cerita best semua best-best belaka tapi kalau tak real aksinya, kantoilah kau Epol ooi...

Aku tak caya dengan hang ni. Hang pi kerja dengan Anwar. Sudah tentunya tanggapan hang ke atas Anwar cukup tinggi kerana Anwar ni sememangnya pemimpin terbaik dan tiada tandingannya kalau nak dibandingkan dengan yang ada dalam UMNO dulu, sekarang dan selama-lamanya. Hang bantu dia pun kerana hang tahu kemampuan dia sebagai pemimpin. Bukankah begitu Epol?.

Takanlah hang tak nasihat sikit dekat DSAI di awal babak kejadian ni. Rayulah dekat DSAI jangan buat macam ni. Peringatkan dosa kepada dia.

Rayu pada dia, Datukkan dah kena penjara dulu, matapun lebam tulang belakang pun renggang. Datuk kan baru balik Umrah, anak ahli parlimen, bini ketua pembangkang, Datuk ni bakal PM. Takkan kerana 5 minit macam ni, jahanam habis semua. Maruah datuk! maruah!!! Maruah kita, maruah keluarga maruah bangsa dan maruah agama.

DSAI tak fahamkah jika hang merayu macam ni? Kalu dia teruskan juga hang boh penendang kat anu dia, biar dia reti sikit. Hang bukan lemah, tadi aku dengar hang dah nak pecahkan kepala orang. Gagah hang ni. Aku tahu hanya Fulus @ RM (Rabun Mata)yang mampu menewaskan hang. Tiada yang lain lagi.

Sekali lagi aku kata kat hang, kalu hang betui-betui ikhlas dan hang pandang DSAI ni dan tak pandang ringgit, pastinya skrip ni tak tertulis dan tiadalah lakonannya.

Insaflah Epol. Aku kata ni berdasarkan kekuatan fizikal hang yang boleh menghalang DSAI melakukannya. Bertaubatlah Epol. Taubat itu lebih tinggi nilainya dari apa yang hang dapat sekarang. Adakah maruah hang dan maruah keluarga lebih rendah daripada nilai wang ringgit? Tidak berguna berduit jika berduit pun dipandang rendah, serendah-rendah manusia ialah manusia yang tidah bermaruah.

Posting terkini

Blog Archive