KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Sep 1, 2008

Mustafa Salim ditahan BPR kerana projek pasir

Star | Just hours after ACA told The Star that it was widening action against corrupt officials, it arrested a Barisan Nasional state assemblyman for allegedly receiving bribes.

Lenggeng assemblyman Mustafa Salim, 50, was nabbed at a restaurant in Mantin soon after he had allegedly received RM2,000 from a developer.

The developer is allegedly involved with sand mining and had sought Mustafa’s help.
... selanjutnya.
Woooo .... projek pasir rupanya ..

4 comments:

mangchikla said...

Ini tak lain tak bukan, ikut firasat den, nak mongono wakil rakyat negeri dan perlimen yg nak "lompat si katak lompat". Aisey fren, RM 2,000 je? Jatuh ler standard. Ini juga sebagai "coverup" kes Eksekutip perak yg kene tangkap ari tuh.. Sekian , tima kasih. Errr, wak pose ke ari nih.. tak baik tak pose.

amir-myview said...

setidak-tidaknya ADUN BN ni tidaklah di back up oleh MB N9 seperti MB PERAK back up pelaku rasuah oleh Exco pakatan Rakyat.

PR kena ubah dari pakatan rakyat kepada Pakatan Rasuah..PR jugak...

saya tahu said...

ni bpr nak tunjuk telus ler tu. tak pilih bulu konon.. puasa-puasa ni jangan ler buat kerja hipokrit

Anonymous said...

Semua auta!!! Buang karan je!!! Transparent konon!!! Cakap tak serupa bikin!!! Last2,sume bagi kat kroni je!!! Patut sgala projek pasir (seluruh Malaysia,bkn kat sinun je)ni kena open tender..Tak le la bagi direct nego je..

Posting terkini

Blog Archive