KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jul 1, 2008

Anwar Sudah Meninggalkan Kedutaan Turkimsomelayu - [...] Sudah tentu amanat malam ini penting sebagai perasmian untuk memulakan perjuangan baru menentang difitnah terbaru ke atasnya yang masih versi lama.

Penjelasan Anwar malam ini sangat dinanti-nantikan dan bakal memperlihatkan warna perjuangan Pakatan Rakyat selepas ini.

Nampaknya sudah menjadi surat takdir Anwar kena bermula daripada kosong semula setelah dikatakan sudah hampir untuk mencapai kejayaan membentuk kerajaan pada 16 September depan.

Apakah kes fitnah baru ini sebagai penyambungan kepada fitnah 10 tahun lalu? Dan Abdullah Ahmad Badawi serta Mohd Najib Razak akan merestui apa yang dirasmikan Mahathir Mohamad?

Yang jelasnya rakyat terkejut dengan apa yang berlaku. Setengahnya sudah letih dan ada yang tidak berdaya untuk terus bergerak lagi. Rakyat yang cintakan damai terpaksa mengorbankan banyak masa untuk membela, mengangkat dan juga memahami tindak tanduk Anwar.

Apakah demkikian sunatullah betapa pahitnya dan berlikunya jalan ke puncak?

Apa lagi untuk bergerak dari garis awal semula sesuatu yang memeritkan. Lebih malang kepada rakyat yang mendokong perjuangan Anwar kalau takdir beliau sekali lagi terpaksa disumbat ke dalam penjara atas tuduhan serupa ke atasnya.... selanjutnya.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive