KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jul 5, 2008

HAI MANA SATU LAAAA..MARI KITA KAJI

WRLR | .....Jelasnya, jika tindakan mementingkan diri Anwar itu dilayan, dibimbangi akan membawa keadaan tidak stabil yang seterusnya menjauhkan pelabur dan memusnahkan ekonomi negara.
Khamis lepas, pembantu Anwar, Mohd. Saiful Bukhari Azlan, 23, membuat laporan di Pondok Polis Hospital Kuala Lumpur, mendakwa dia diliwat oleh majikannya di sebuah kondominium di Bukit Damansara.
Anwar selepas itu dilihat mengambil beberapa tindakan yang sukar untuk difahami termasuk menyembunyikan diri di Kedutaan Turki atas alasan keselamatannya teran cam. - Utusan

KENAPA IANYA AGAK PELIK DAN TANDATANYA RAKYAT????

Antaranya;
* Kenapa mudah sangat Saiful dapat masuk ke rumah TPM? * Dalam kesibukan Najib - sempat untuk menerima aduan seorang “pekerja” Anwar? * Siapa yang membawa Saiful jumpa Najib? * Siapa lagi bersama TPM bila Saiful mengadu kes liwat? * Apakah Rosmah ada sama - sepertimana dicabar oleh Shamsul AMK? * Kenapa Saiful tidak lapor kepada pemimpin yang tertinggi - Pak Lah? Kenapa Najib? * Kenapa tidak hubungi terus pegawai polis? Najib kata dia percaya kepada sistem! * Kenapa Najib tidak suruh lapor sahaja kepada polis? Najib kata dia percaya kepada sistem!

Tetapi suatu “fakta” yang menimbul persoalan besar kepada IB ialah seperti berikut:
Mengikut laporan polis, Saiful dikatakan diliwat pada 26 Jun. Saiful lapor pada 28 Jun, 5.45 ptg. Najib kata Saiful jumpa dia beberapa hari sebelum buat laporan polis. Tidak mungkin 29hb. Kalau 29hb, disebut semalam. Bilakah harinya bila Najib sebut “beberapa hari” itu?... selanjutnya.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive