KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jul 5, 2008

Saya dah muak - Nurul Izzah

malaysiakini | ...Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar berkata beliau sudah muak dengan tuduhan liwat yang dilemparkan terhadap bapanya Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Sebaliknya, kata anak sulung ketua umum PKR itu, beliau akan menumpukan perhatian terhadap tugas dan tanggungjawabnya sebagai seorang wakil rakyat.

nurul izzah 050407 talking"Saya sudah muak (dakwaan liwat melibatkan Anwar). Sepuluh tahun (keluarga) terpaksa menghadapi fitnah-fitnah sedemikian," katanya kepada pemberita pada majlis sambutan ulang tahun ke-25 Masjid Saidina Abu Bakar As-Siddiq di ibunegara hari ini.

Menurut laporan Bernama, Nurul Izzah berkata, sungguhpun bapa serta keluarganya terpaksa sekali lagi mengharungi kemelut yang sama seperti 10 tahun lalu, namun ini tidak akan mematahkan semangatnya untuk menjalankan tugas serta tanggungjawabnya sebagai seorang wakil rakyat.

Nurul Izzah berkata demikian ketika diminta mengulas laporan polis yang dibuat oleh pembantu khas bapanya - Saiful Bukhari Azlan, yang mendakwa dia liwat oleh mantan timbalan perdana menteri itu.... selanjutnya.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive