KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jun 9, 2008

Syabas terus halang pemberian air percuma

Selepas BPR, Syabas turut menekan Kerajaan negeri selangor di dalam usaha memberikan air percuma kepada rakyat negeri ini. Sudah kubilang, bukan mudah untuk meneraju negeri selagi Kerajaan Pusat tidak bertukar tangan. Yang salah dihentam ... itu biasa. Tapi yang baik pun di halang.

Selepas tiga hari Menteri Besar Selangor menjamin air percuma mula bulan ini, Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (Syabas) hari ini menolak terma-terma dan syarat-syarat pembayaran yang dijanjikan oleh Kumpulan Darul Ehsan Berhad (KDEB) bagi pihak kerajaan negeri Selangor - Mystar
Kita kena berfikiran positif. Dengan tersebarnya berita seperti ini, rakyat perlu bijak menilai. Bukan Pakatan Rakyat yang tidak mahu, tapi Syabas yang masih berdolak dalik. Selepas ini ... anda tahu memilih siapa yang betul dan siapa yang salah. Pasti .... selepas ini, Bekas Menteri besar Selangor, akan terus menekan kerajaan baru untuk melaksanakan manifesto. Sedangkan dalang nya masih berkeliaran. Anwar ...... seterusnya tanggungjawab kamu.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive