KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Sep 8, 2008

Resepi menyelerakan ....mmmuuuaahhh !!!

Artikel ini di hantar oleh Nik Ipoh menerusi email



Muahhhh menyelerakan untuk yang lapar dan perut kosong .... cara buatnya? Sila baca seterusnya ...
Hati-hati... ...kelihatannya seperti daging ayam....?

.
.
.
.
.
.

Tikus !!! ....cukup untuk satu hidangan.



Dibuang bulunya .... disiat kulit atau di bakar



Dicincang seakan akan saiz potongan ayam



Diperam bersama perentak untuk beberapa jam .. agar mesra perencah dan dagingnya.



Panaskan minyak dan siap untuk menggoreng ...



Gorengan sudah siap .... di letak bersama bumbu .. mungkin bijan. Siap untuk di santap.



Muahhhh .... kulitnya garing ...



BERHATI-HATILAH PADA MEREKA YANG HENDAK PERGI BERCUTI DI SEKITAR BALI, BANDUNG , JAKARTA ... INDONESIA

Pada mereka yang pernah pergi Indonesia ...korang sure ke yang korang makan tuh ayam goreng? Hehehe ..???
Betul ke, macam tak percaya gitu??

Di beberapa tempat di Indonesia tikus sawah ada yang dimakan?
Kalau tidak ingin memakannya di interview aje dulu dagingnya?

Tetapi yang paling membedakan adalah struktur tulangnya, tiap binatang mah beda maka nya harus belajar anatomi tikus, ayam dll.

1 comments:

chow shenwan said...

aku pun ade terima e-mail nie...
tapi e-mail aku nie tulis kat China....

Posting terkini

Blog Archive