KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jul 6, 2008

AMK: Ezam dijangkiti sindrom 'politik munafik'

malaysiakini | ... "Kelihatan Ezam sudah semakin memainkan peranan beliau sebagai ahli Umno yang 'bersetia dan berkhidmat' di bawah juak politik Umno yang bankrap moral," kata Ketua Penerangan AMK Selangor, Mazli Saring.

ezam noorKatanya, rakyat tidak pernah lupa bagaimana Ezam (kiri) begitu agresif menyerang Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak sewaktu beliau berada dalam PKR dahulu.

"Malah, beliau sendiri merupakan individu yang bertanggungjawab mencabar Najib bersumpah dengan nama Allah sewaktu kes beberapa pimpinan PKR bertindak keluar parti menyertai Umno sejurus sebelum pilihanraya umum tahun 2004.

"Sehingga Ezam sanggup menawarkan dirinya bertanding di Parlimen Pekan pada ketika itu untuk mendedahkan kepincangan Najib," kata Mazli dalam satu kenyataan semalam.

Bagaimanapun, katanya, kini segalanya berubah apabila Ezam akur menjadi "gurkha" Najib yang setia.

"Malah pujian melangit yang dibuat Ezam ke atas Najib sama seperti tindakan P Balasubramaniam yang membuat pusingan 'U-turn' terhadap akuan sumpah beliau.... selanjutnya.

1 comments:

Anonymous said...

ini lah dinamakan pejuang bangkai.....tidak ada matlamat dan tak tau ape yg diperjuangkan....sekarang nak tunjuk hebat kene aibkan dsai....sibangsat hanya berjuang utk mengaibkan org....ptuiiii!!!!

Posting terkini

Blog Archive