KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Nov 25, 2008

Putar alam ... kantoi !!!!



Bayangkan kalau bangsa ni berpolitik ... berapa ramai dan lama mereka ini mampu menipu. Teka teki tu ..... wakakakakak

5 comments:

Anonymous said...

siapa nak alih bahasa? aku x paham

|1f34|-|1r3 said...

wak..aku pon ada post kat blog aku pasal benda ni...haram jadah btol !

Admin said...

wakakaka ...wak pun tak paham bahasa, tapi cukup dengan body language. wakakak
Kita tunggu sapa buat laporan polis dulu dan soalnya sekarang, polis nak ambik tindakan atau tidak?
Tengok gaya mamat ni macam ada pakatan kuat.

CatV5 said...

mamat ni dok kat ne ek?

Anonymous said...

yang banyak pergi tempat dia tu sape???...MELAYU lerrrrr...aku dah agak kumpulan mamak ni memang kaki penipu...aku pernah pergi sekali kat tmpat dia..seingat aku 8 ke 9 tahun dulu...aku boleh klasifikasikan bahawa MENGARUT SEMUA...banyak MELAYU kena tipu..bodoh MELAYU..

Posting terkini

Blog Archive