KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jan 22, 2008

KENYATAAN PEMIMPIN BN BERBELIT BELIT

Toh kata Harga Barang Tak Naik, Shafie Kata Pusat Tak Boleh Kawal Harga Barang Yang Naik.
Buletinonline

The image “http://buletinonline.net/images/banners/shafieafdal.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

Kuala Terengganu, 21 Jan – Seramai lebih 1000 orang yang hadir didalam Majlis Taklimat Isu Harga Barang yang diadakan di Terengganu Equestarian Resort disini hari ini, keliru dengan kenyataan berbeza dua pemimpin BN, Kerajaan negeri Terengganu dan Kerajaan Pusat. YB Toh Chin Yaw, ADUN Bandar, Kuala Terengganu, merangkap Exco Alam Sekitar, Hal Ehwal Pengguna dan Kesihatan Negeri, didalam ucapan alu-aluannya berkata bahawa harga barang-barang keperluan dipasaran Terengganu tidak naik.

Toh dilihat sebagai tidak ‘kompeten’ dan ‘kurang maklumat’ serta amat memalukan rakyat Terengganu kerana sebagai seorang Exco Hal Ehwal Pengguna sepatutnya dia peka terhadap apa yang berlaku terhadap rakyat dan pengguna didalam melaksanakan tanggungjawab menerajui Jawatankuasa Hal Ehwal Pengguna.

Dengan memperlekehkan suara ramai rakyat, Toh menganggap isu kenaikan harga barang yang sedang hangat diperkatakan sebagai ‘tak ada kerja lain, mempermainkan isu kenaikkan harga barang’ Realitinya, masyarakat bawahan khususnya golongan petani dan nelayan ‘pusing kepala’ setiap hari apabila ingin membeli barang keperluan harian. more...

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive