KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Mar 3, 2008

KITA BUAT KERJA ?

MStar

BUTTERWORTH: Perdana Menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi menyifatkan tempoh empat tahun beliau memimpin negara sebagai tempoh yang penuh dengan kejayaan dan mahu meneruskan kejayaan itu pada masa akan datang.

Beliau berkata adalah tidak benar jika ada pihak yang mengatakan bahawa dalam tempoh berkenaan, beliau telah gagal untuk menerajui negara dengan baik.

"Empat tahun yang saya memimpin bukan gagal, sebaliknya tahun yang berjaya. Masalah memang tetap ada tetapi kita akan berusaha memperbaikinya," katanya ketika merasmikan Wisma TNB Seberang Jaya, di sini Isnin.

Beliau berkata kerajaan tidak lena selama ini tetapi membuat kerja sehingga ekonomi negara berkembang dengan pesat dan mencapai kejayaan yang membanggakan serta mampu memberi keyakinan kepada pelabur sama ada dari dalam dan luar negara untuk terus melabur di Malaysia.

"Kita bukan pekak, kita dengar apa yang rakyat kata. Kita bukan lena tetapi kita membuat kerja," katanya.No2umnO - Hah .... ini orang ada kerja. Apa kerja? Apesal marah marah ni Dollah? Kita buat kerja ..... Gambat ada tengok ka? Sendiri mau ingat la.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive