KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Mar 3, 2008

FITNAH "MAT REMPIT PAS" SEDANG BERLAKU

UMNO bersama Media Massa Fitnah PAS
tranungkite.ne

Sepertimana yang didedahkan oleh Tranungkite Online di dalam artikel ini tulisan yb_pnm nampaknya menjadi kenyataan sungguh.

Sebuah akhbar arus media perdana bernama Harian Metro Online telah menyiarkan sekeping gambar yang berniat jahat dan dengan "caption" yang menjelekkan. Yang jelas ia dilakukan oleh UMNO TERENGGANU dengan krjasama seorang jurugambar bernama Imran Makhsan yang pernah satu ketika memfitnah PAS di dalam isu bakar bendera di Batu Burok!

Mengimbau kembali gambar-gambar foto di Batu Burok yang dilakonkan oleh golongan UMNO selepas majlis kekecohan Batu Burok yang menjelaskan perbuatan jijik UMNO yang berseongkol denan jurugambar bernama Imran Makhsan ini, hal sama berulang lagi.

Kali ini sekeping foto yang memaparkan gambar Mat Rempit dan motosikalnya yang disaluti dengan bendera PAS serta wajah TG Datuk Seri Abdul Hadi diletakkan sebagai FOTO PERTAMA mengiasi Galeri Foto halaman Pilihanraya Umum 2008 Harian Metro dengan caption begitu menjelekkan seperti berikut:

a

TKO pernah di satu ketika mendedahkan tentang foto rekaan dan lakonan hasil karya manusia bernama Imran Makhsan ini di dalam isu bakar bendera di Batu Burok sehingga begitu ramai manusia yang termakan fitna si jurugambar ini.

Malah pihak polis bersekongkol dengan jurugambar TANPA mengambil sebarang tindakan ke atasnya meskipun TELAH DIDESAK oleh banyak pihak supaya menyiasat perilaku dan perbuatan Imran Makzan ini.

KINI sekali lagi beliau tampil dan kali ini dengan lebih bernada kurang aja dengan meletakkan gambar wajah TG Datuk Seri Abdul Hadi Awang disitu.

Ini keadaan UMNO /BN yang TERDESAK di Terengganu, sanggup melakukan apa saja dan melacurkan jurufoto seperti Imran Makhzan ini untuk mencapai matlamat rakus mereka!

DAN TERKUTUKLAH IMRAN MAKHZAN BERSAMA DENGAN UMNO TERENGGANU SEHINGGA ZAMAN BERZAMAN SELAGI MEREKA TIDAK BERTAUBAT TERHADAP FITNAH YANG DILAKUKAN INI.

Rujuk berita lain
http://www.malaysiakini.com/ - Free (in Malay) but available in English, Chinese
and Tamil
http://www.malaysia-today.net/ - Free

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive