KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Apr 11, 2008

UMNO KENA RASUK

Dikhabarkan ianya berlaku ketika waktu berkempen di BOTA, PERAK. Rombongan kempen PAS dihalau oleh seorang yang cukup FOBIA dengan pas. Ini baru satu samseng. Dalam UMNO adalah beribu ribu samseng lagi. Kalau bahasa usah cerita la. Yang pasti UMNO semakin kurang ajar kerana terlalu lama sangat berkuasa. Bila pihak berkuasa pun tunduk pada UMNO, Polis takut, maka UMNO jadi mafia. Yang UMNO takutkan sekarang cuma pada BABI sahaja.

4 comments:

mangchikla said...

inna lillahi wa inna ilaihi raji'uun.. Udah tingge sejarah yob...beghamboih, beghamboih.. negeri bapak mike ke ? muekekekek

Anonymous said...

ada sapa2 kenal ke mamat ni?...tolong post gambar dia kat sini...

Anonymous said...

kalaulah satu hari nanti mamat ni di timpa kesusahan dan kalaulah pada masa tu hanya org pas saja yg boleh dan sanggup membantu..adakah dia masih nak kata berambus......sejarah berulang beb.bahasa mencerminkan bangsa.bezanya budi bahasa antara 2 parti kat situ patutnya dah nampak,yg mana perjuangan org baik2 dan mana perjuangan org yg kasar,tak ada akhlak..malu tengok melayu umno.........memburukkan nama melayu..

Anonymous said...

Salam ...
wah...sikit punya marah member kita ni ye...siap pakai loudspeaker lagi depan muka orang...gaya pun 'machamm baguih' ...gaya kurang hajor tahap ke-lapan blas. Tadak rasa hormat pada wanita dan tadak respect langsung sesama manusia...samseng sambil menghirup udara di bumi Allah - Allah (S.W.T.) says in surah Luqman, (Verse 18), what can be translated as, "And do not turn your face away from men with arrogance, nor walk in insolence through the earth. Verily, Allah does not like each arrogant boaster."

Posting terkini

Blog Archive