KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jun 17, 2008

SAPP BUAT KEJUTAN ESOK?

Rujuk pada perangan ke 3 di dalam berita di bawah ... kejutan?

SAPP adakan sidang akhbar khas esok
Parti Maju Sabah (SAPP) yang dikaitkan dengan pelbagai khabar angin tentang tindakan keluar daripada Barisan Nasional (BN) akan mengumumkan satu `kejutan' esok.

Utusan Malaysia difahamkan kejutan itu akan diumumkan pada sidang akhbar khas parti tersebut di Ibu Pejabat SAPP di Luyang dekat sini.
"Tunggu dan lihat sahaja esok, ia satu pengumuman yang mengejutkan senario politik di Malaysia dan dijangka satu keputusan akan diambil SAPP,'' kata seorang pemimpin kanan parti itu yang enggan namanya disiarkan ketika dihubungi Utusan Malaysia.
Sementara itu, Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi ketika ditanya khabar angin bahawa ada pemimpin politik atau Ahli Parlimen dari Sabah akan keluar BN memberitahu, beliau tidak mengetahui mengenainya.

``Saya tidak diberitahu apa-apa,'' kata Abdullah ringkas kepada pemberita selepas menutup Persidangan Antarabangsa Ketua-ketua Pegawai Eksekutif di sini hari ini.- Utusan.
Rujuk juga berita ini ....
akimomogun - Sabah-based Barisan Nasional component party member, Sabah Progressive Party's (SAPP) president Datuk Seri Panglima Yong Teck Lee is scheduled to `drop a bombshell' during a Press conference at 2pm at the party's HQ in Luyang, Kota Kinabalu tomorrow.

A senior party official said an important announcement/declaration at the conference might lead to a drastic change of political scenario in Malaysia.

The official said whatever announcement to be made has been well thought out with the State and the people's interest in mind.

"SAPP will not be the `Lone Ranger' in this case," the official said. ... more

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive