KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jul 17, 2008

Dah ada tapi nak lagi?

Anwar will seek medical attention before holding the press conference. While in custody, he had also refused to give authorities any DNA samples. Sivarasa quoted Anwar as saying: "Why should I give my DNA when the police already have it?"

He questioned the integrity of the DNA tests as "the same people involved in 1998 are still involved now",
referring to the IGP and A-G whom Anwar charges as having fabricated evidence back then. - Malaysiainsider
Korang nampak tak pelik nye? Nak kata tak sekolah .... memang diorang sekolah. Tapi sekolah buat apa? Periksa toleh kiri, toleh kanan, intai kertas periksa kawan sebelah.

Bila periksa FAIL, diorang datang jumpa cikgu bawa mak bapak minta luluskan. Tengok muka, misai melenting, pangkat tinggi, cikgu pun takut dan luluskan. Bila dah kerja otak letak kat lutut. Ntah apa apa diorang buat .... aku pun tak paham. Orang tua pesan .... kalau nak tipu, tipu betul betul. Kalau tipu main main, baik tak payah tipu. Duduk rumah tengok ASTRO. Jangan campur politik.

2 comments:

aqeq said...

ai... kes Datuk SElebiriti ..ohooooooooooooi kalau mata bertentang mata .....hati di dalam bagai nak gila hoiiiiiiiiiiiii!
settle gitu j kan

ada k pihak berkuasa ambik sample DNA Datuk Gelek harap2 nanti DNA tu tunjuk pattern orang lain..baru padam muka..

fikir2 lah...penguatkuasaan undang2 apa?

Anonymous said...

bijaklah DSAI,betullah dna dulu dah ada, apasal nak test lagi...gunalah saja yang dulu...tak ada dulu mana ada sekarang.tak ada 1998 tak kan ada 2008. macam cerita Altantuya,kalau tak pandai cakap rusia macamana nak deal kapal selam kan..kan...kalau tak kerana kepentingan peribadi tak kan nak kacau org...kalau tak ada C4 macamana tuya berkecai.anak aku darjah 4 tanya siapa bagi c4?.anak aku form 4jawab :kena tanya siapa yang arah keluar C4.budak2 boleh kena ISA ke?.sebab cakap pandai.

Posting terkini

Blog Archive