KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Dec 31, 2007

Seks pemimpin politik?

Aduhhhh....masa nak pilihanraya ni, ada pulak tersebarnya berita seperti ini. Mesti gempak dan gugup pemimpin politik tu ..... Tapi cara menolak perkara ini adalah dengan cara tidak mengakui kelibat tubuh itu adalah miliknya. Biasa la.....biar maruah tak der jangan hilang kuasa.

Mungkin kah gambar yang disiarkan di laman blog antiKhairy ini mempunyai kaitannya?

Kepimpinan Pemuda UMNO?

Bila hendak berhadapan pilihanraya, UMNO bukan berdepan dengan Pembangkang sahaja malah berdepan dengan musuh di dalam selimut UMNO. Masing masing di dalam musim 'membiang politik', maknanya hetam belakang teman sendiri. Jangan ditanya tentang bagaimana DVD ini boleh tersebar kerana tujuan nya untuk menjatuhkan antara mereka dan menaikkan diri masing masing. Diperlis, di Pahang dan di Johor sudah pun heboh dengan aktiviti jatuh menjatuh ini. Pelbagai tektik digunakan termasuk DVD dan surat layang. Bila penamaan sudah dibuat, UMNO kembali akrab. Macam rapat, macam baik. UMNO terus dengan budayanya. Terkutuk, terkeji dan penuh dengan pengkhianatan.

DVD ‘aksi seks pemimpin politik’ disebar di Batu Pahat
Utusan Meloya

MUAR 30 Dis. – Cakera padat digital (DVD) yang didakwa mengandungi ade gan hubungan seks antara seorang pemim pin politik nasional berasal dari Johor dengan seorang wanita berusia 20-an kini tersebar di Muar dan Tangkak sejak semalam.

Selepas penyebaran meluas secara per cuma di Muar kelmarin, DVD tersebut dikatakan mula disebarkan pula ke daerah Batu Pahat hari ini.

Rakaman hubungan seks itu yang diam bil menerusi kamera litar tertutup (CCTV) selama sejam dipercayai dirakamkan di dalam sebuah bilik hotel.

Bagaimanapun, lokasi hotel itu tidak diketahui.

Sejak laporan mengenai DVD itu tersiar dalam beberapa akhbar berbahasa Cina hari ini, DVD tersebut dikatakan ‘disembu nyikan’ oleh para pengedar kerana bim bang tindakan polis.

DVD itu mengandungi dua bahagian iaitu A dan B yang diedar secara percuma di beberapa lokasi sejak malam semalam.

Bahagian A memaparkan aksi lucah hu bungan seks antara seorang lelaki yang didakwa sebagai pemimpin politik dengan seorang wanita menggunakan satu kamera CCTV.

Bahagian B pula menayangkan rakaman hubungan seks dari empat penjuru dari pada kamera CCTV berlainan melibatkan ‘pelakon’ yang sama.

Berdasarkan gerak tubuh dan bayangan dalam DVD itu, masyarakat di Muar per caya ia hampir 70 peratus menyerupai wajah pemimpin politik tersebut.

Namun, percakapan serta wajah pemim pin itu dari dekat tidak begitu jelas digam barkan di dalam DVD itu.

Dalam perkembangan berkaitan, Ketua Polis Johor, Datuk Hussin Ismail yang dihubungi Utusan Malaysia petang ini memberitahu, pihaknya masih belum me nerima sebarang laporan berhubung pe nyebaran DVD itu.

“Sehingga petang ini belum ada laporan yang diterima, justeru kita tidak boleh siasat dan buat apa-apa kenyataan setakat ini,” katanya- Utusan

1 comments:

Anonymous said...

Dengar cerita...pelakon dia menteri from MCA...entah ler.

Posting terkini

Blog Archive