KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Mar 27, 2008

Khairy, Kamaluddin Sertai Abdullah Bertemu Mat Said

(...) Pagi ini saya mendapat maklumat dari satu sumber yang sangat rapat dengan istana berkaitan pertemuan di atas. Menurut “Tok Faqir” (sumber berkenaan), pertemuan antara Tuanku Mizan dan Abdullah tidak membawa kepada sebarang penyelesaian lagi. Belum ada sebarang keputusan. Ini kerana Tuanku Mizan bertegas menyokong Ahmad Said, manakala Abdullah pula tetap berkeras mahukan Idris Jusoh.
Kenapa Abdullah berbuat begitu?

Sebenarnya si durjana dan penderhaka Rosol Wahid telah menggertak dan mengugut Abdullah. Jika Idris tak dilantik semula sebagai MB, mereka akan beramai-ramai meletakkan jawatan! Maka pilihanraya semula akan diadakan. Abdullah amat takut dengan ugutan itu. Maka Abdullah terpaksalah berkeras dengan Tuanku Mizan, walaupun sehingga menderhaka kepada Tuanku Mizan!

Yang mengejutkan lagi menurut “Tok Faqir”, pertemuan Abdullah dengan Mat Said yang dilaporkan diadakan dua hari lepas turut dihadiri oleh si Kamaluddin Abdullah dan Khairy Jamaluddin! Apa ke hal nya ni? Apa kena mengena dengan b***k dua e**r ni? Nak ugut apa? Atau nak buat janji timbal balas dengan Mat Said? Apa yang berlaku dalam pertemuan tu taklah kita ketahui. Namun, kita percaya si samseng Khairy tak akan mudah-mudah berdepan dengan Mat Said yang terkenal gedebe tu.

Mak benar lagi sahihlah bahawa Abdullah ni lemah, anak menantu yang control dia. Setiap keputusannya dibayangi oleh anak menantunya itu. Yang penting agenda merompak harta rakyat Terengganu dapat diteruskan! - Selanjutnya MARHAEN

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive