KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Oct 16, 2008

'Harimau Maut' samseng pilihanraya kampus

Harakah | Wakilnya, Mohd. Lukman Al Hakim Low Abdullah berkata, sebelum ini kumpulan 'Harimau Maut' telah bertindak mengganggu calon dan penyokong pro mahasiswa ketika sedang menjalankan tugas mereka sewaktu kempen PRK.

"Mereka ini (Harimau Maut) telah bertindak mencabut dan menyembur cat merah ke poster-poster calon promahasiswa serta mengugut dengan tujuan untuk menakut-nakutkan kami,"katanya kepada Harakahdaily baru-baru ini.

Jelasnya, terdapat poster calon Pro-Mahasiswa yang ditampal dengan stiker mempunyai logo kepala harimau berlabel tulisan 'Harimau Maut'.

Lukman berkata demikian ketika ditemui selepas beliau bersama beberapa ahli pro mahasiswa UPM menyerahkan Memorandum Terbuka Berhubung Tuntutan Terhadap Pilihan Raya Kampus 2008 kepada Naib Canselor UPM, Dato' Dr. Nik Mustapha R. Abdullah, baru-baru ini.

Isu 'Harimau Maut' itu merupakan salah satu daripada sembilan tuntutan mahasiswa yang tercatat dalam memorandum berkenaan.... selanjutnya.

no2umno - Pilihanraya UMUM ada pekida, pilihanraya kampus ada 'harimau maut'. Patut la Universiti negara makin mencorot kedudukannya. DI penuhi dengan ahli politik UMNO. wakakakakakak !!!

3 comments:

kapaksiam\ said...

UMNO parti bapuk !!!
Tak boleh lawan berdepan. Semuanya main belakang.

UMNO yang sodomi rupanya.
Kah kah kah ...

Patutlah pelajar jadi bodoh. Ramai yang samseng dari pandai.
Ramai yang UMNO dari bijak.

dasuki_tmc said...

ahli dan pemimpin umno mana reti bahasa, bila bodoh, di kata orang bodoh pun di buat bodoh juga.
semua orang tak mahu bodoh, tapi ada orang jadi bodoh sebab dia nak jadi bodoh.........macam beruk.......

cucu orang utan ni
cerdik sikit.....

Anonymous said...

Kimakkk...aku dah la x leh dgr name PEKIDA nih...Anjing tul la perangai!!!

ANTI PEKIDA

Posting terkini

Blog Archive