KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Feb 20, 2008

AMARAN BUAT MALAYSIA


antikhairy

Selepas pilihan raya ini maka kita akan saksikan pembentukan kerajaan baru. Kalau dahulu pilihan raya ini adalah untuk mendapatkan mandat buat Barisan Nasional tetapi kali ini adalah untuk mendapatkan mandat buat Khairy dan sekutunya memerintah Malaysia. Kerajaan Baru ini akan terdiri dari kroni-kroni Khairy Jamaluddin dan UMNO patut sedar bahawa keadaan ini pasti akan berlaku.

Pilihan raya ini akan menyaksikan ramai orang Khairy yang akan bertanding dan akan membentuk kepimpinan baru di peringkat bahagian kelak. Ini sebenarnya menjurus kepada pembentukan kerajaan baru yang akan dipimpin oleh orang-orang Khairy.

Percayalah orang-orang Khairy akan menjadi mata dan telinga beliau di setiap negeri dan akan mengambil alih kepimpinan daripada pemimpin yang sedia ada. Inilah yang akan membentuk kerajaan baru Khairy Jamaluddin yang sebenarnya tidak akan membawa apa-apa manfaat selain dari kuasa yang ada dibolot oleh Khairy dalam perancangannya untuk mengambil alih Malaysia.

Orang UMNO perlu sedar sekarang bahawa banyak wakil rakyat akan dibolot oleh orang-orang Khairy dan mereka akan mempunyai kuasa di setiap bahagian kelak. Mereka akan jadi penentu untuk Khairy menjual negara kita ini.

Kita dari UMNO perlu sedar kebinasaan yang akan berlaku kelak. Jalannya mudah – kita kena pastikan kalau Khairy bertanding – kita terpaksa berusaha mengalahkan beliau. Kita tidak mahu kerajaan baru khususnya kerajaan dalam kerajaan.

Malaysia sebenarnya dalam keadaan bahaya kalau membiarkan Khairy terus menerus bebas menyediakan kerajaa baru beliau – kerajaan dalam kerajaan dan ini MEMBUNUH kita sebagai rakyat Malaysia.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive