KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jun 12, 2008

Kerajaan PR sindir BPR?

Terbukti pegawai kanan MB tidak amal rasuah, MB minta BPR tempatkan pegawai di pejabat MB

suarakeadilan - KERAJAAN Selangor ucapkan tahniah kepada Badan Pencegah Rasuah (BPR) berhubung laporan rasuah di Pejabat Menteri Besar.
Siasatan awal mendapati, tiada unsur rasuah dikalangan pegawai kanan terbabit.
Bagaimanapun, pihak kerajaan negeri tidak sesekali berkompromi dengan mana-mana individu yang melakukan kesalahan.
Menteri Besar Selangor, Abdul Khalid juga bercadang supaya BPR menempatkan salah seorang pegawainya dipejabat beliau bagi siasatan lanjut disamping membuat kajian tentang prosuder pentadbiran akan dapat dilaksanakan secara telus dan bertanggungjawab.
Sindir nampak ...... BPR tak perasan ke? Kalau nak bagi BPR mudah bekerja, datang lah ke ofis. duduk ...buat pejabat. Tak paham paham lagi ke? Tahniah kerana kelajuan pecutan BPR ke tahap 350km/jam bila lapuran di buat oleh UMNO. Kalau Pakatan Rakyat yang buat lapuran ..... terhegeh hegeh kelajuan mengalahkan siput babi bergerak. Bro .. balkis dan Maika apa cerita? Yang menariknya ... sebelum ini, mamat UITM tu buat lapuran. Dah senyap dah. Kemudian si Remy mangkuk ni mengaku ahli PKR, dah dedah dan akan senyap ... Lepas ni apa lagi. Berbelit jugak kepala otak Khir Toyo memikirkan. Yang lagi menarik, ada yang dicucuk hidung ... ikut je cakap UMNO tu. Takut kena tindakan kot?

1 comments:

Anonymous said...

biase la wak....tak lama lagi berkubur le si anak Toyo tu dgn UMNO hapraknya.....:)

Posting terkini

Blog Archive