KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jul 19, 2008

UPDATE ! Haram di Dubai



isuhangat

CLEAR , FRUCTIS , Vo5, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal, Body Shop

itu adalah product2 shampoo yang dah dilarang untuk masuk kepasaran Dubai kerana penyebab kenser otak yang dia org gelarl kanser berat untuk keradangan kulit dan penyebab kerosakan otak..
Bahan yg menyebabkan kanser tu di panggil Sodium Laureth Sulfate atau dlm ingredients nyer di letak dengan nama SLS..

Kerajaan DUBAI ambil langkah serahkan bahan2 ni pada pakar dia org untuk di teliliti semua bahan yg digunakan dlm proses pembuatan shampoo tu...
sbb dah ramai yg dimasukkan ke hospital kene radang kulit & barah otak yg teruk tanpa diketahui punca & sebabnya....

hasil kajian tu membuktktikan bahan yg di campurkan dlm shampoo itu tidak sesuai digunakan untuk manusia..
SO itu yang keluar artikel ni setelah keputusan dan kelulusan doktor pakar Dubai mengesahkan bender ni memang betul berpunca dari bahan tersebut.....

no2umno - Kat sini, racun tikus pun boleh buat shampoo. Ada komen yang diterima memberitahu kenyataan ini adalah palsu, tapi terserah dan pasti kan kebenarannya.

1 comments:

Muhammad Muslim Mansor said...

Assalamualaikum Wak,

Harap Wak dapat keluarkan berita shampoo ni dr blog Wak. Ataupun setidak2nya membetulkan berita tersebut.

Takder kenyataan rasmi dr kerajaan Dubai mengenai perkara tersebut. Cuma yg pasti, polis Dubai mengatakan berita tersebut adalah palsu dan menyalahgunaan lambang rasmi. Rujuk link ini:http://www.gulfnews.com/nation/General/10226340.html

Sy selalu melayari laman blog Wak dan sy masih berharap blog Wak sentiasa relevan dan bebas dr berita palsu.

Selamat berjuang Wak!!!

Posting terkini

Blog Archive