KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Nov 21, 2008

Razak Baginda buat lawak ... jom ketawa

Beliau yang enggan menjelaskan secara spesifik siapakah blogger yang dimaksudkan itu berkata, blogger sekarang begitu berkuasa tetapi akhirnya “penulis blog tetap penulis blog” .

Tambahnya lagi, semua orang boleh menjadi blogger termasuklah pemandu teksi.

Abdul Razak juga meminta orang ramai supaya jangan mempercayai perkara itu yang yang disifatkannya sebagai satu penipuan.

Ditanya mengenai hubungannya dengan Najib, Abdul Razak berkata beliau tidak mempunyai hubungan yang formal dengan Najib.

Menurutnya, mereka sering bertukar buku dan berbincang mengenai apa yang mereka baca.

Beliau juga yakin Najib akan menjadi perdana menteri yang baik.... selanjutnya.

Yakin Najib jadi PM Yang baik .... wakakakakakkakakakakkakk
Heehehehehhee... hahahahahahah, [terkentut nyaring ....ppppprrrrruuuuuiiiiiitttttt]
Lawak bila Razak kata gitu
Tapi dia HINA mahathir ngan khir toyo .. bila dia kata semua orang boleh menjadi blogger termasuklah pemandu teksi.
Wakakakakakak .....

10 comments:

mangchikla said...

nasib Hambaa Allah nih baik sebak RPK tak dapat nak komen sebab die terlibat dalam kes. Tidak kalu, agaknyer bertalu talu kuar dalam No holds barr ke, the corridors of power ke, Rosmah power ke,opppssss... delete lasr entry muakakkakak

NOBISHA said...

Dalam sesetengah hal, diam adalah lebih baik dari berkata-kata. Bukankah begitu?

Zubli Zainordin said...

Kita nii, 2 hari tak baca blog, macam tiada kesempatan membaca 10 akhbar 10 hari punya cerita.

Ini kan pula orang yang lama menghuni di sungai itu. Buloh.

Lost touch puluhan tahun Lah jadinya.

Hahahaha...

Elok dia belajar mana letak barang dan bila nak barang itu ditemui kerana dia tahu letaknya di mana.

Nanti tak jumpa pula apa barang yang penting.

Kemudian tak perlu lah gamaknya pergi belajar sampai ke Oxford, belajar sahaja lah dari pemandu teksi.

Perihal cara memblog dan sifat tidak menghina orang lain.

Hahahaha.

Fazrul Shahril said...

Hee. pemandu teksi boleh jadi blogger.. heee.. ni kena bagi tau kat blogger pemandu teksi tu.. sebab nama dia ada disebut akhirnya heee... kah..kah kah.

Zubli Zainordin said...

Tahu tidak siapa pemimpin dan di mana rumahnya, para pemandu teksi boleh dapat scholarship sambung belajar kat Oxford pasal blogging nih?

kapaksiam said...

Pemandu teksi kalau buat blog ...accident nanti. kah kah kah
Kalau berhenti kat bistro bukak lap top, bila masa pulak nak hantar customer. kah kah kah
Lawak lawak...

Anonymous said...

"Ditanya mengenai hubungannya dengan Najib, Abdul Razak berkata beliau tidak mempunyai hubungan yang formal dengan Najib".

Yeah right, ... and Rosmah is a virgin ...

Anonymous said...

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

add said...

Kalau saya berjawatan spt Najib,saya tak kan terlibat/mempunyai kaitan dengan skandal kerana nak jaga imej sebab nak jadi PM . Tapi kalau saya berada ditempat Anwar Ibrahi..m pun saya akan buat tohmahkan lebih teruk dari sekarang. Siap jual lagi Melayu pada CIna dan keling.

Mengapa kita langsung tak nak percaya pada kebenaran yang diwar-warkan. Kita lebih percaya pada RPK yang nak saman jakim pasal tak pegi sembahyang jumaat masa ditahan dalam ISA. sebelum ni rajin sangat kah beliau sembahyang? Kalau tengok pada anak,bini dan cara RPK ni ....sendiri mau ingatla woi...

Anonymous said...

Siapa kita nak menilai keimanan seseorang? Anda yg menulis spt di ataspun dah melakukan satu dosa tahu tak?

Posting terkini

Blog Archive