KONGRES PKR ...LIVE !!! -----> cakkk kat sebelah
Hari terakhir perbahasan Kongres LIVE .... !!!!
Jadual 3 hari KONGRES - DISINI
---------------

HOME [no2umno]

Jan 28, 2008

GEMPAR !!! YAHUDI SUDAH MASUK ISLAM

Terima kaseh kepada MRA yang mengirim pendedahan tentang Bank Islam Agen Yahudi kepada Tranungkite, Rujuk : Bank Islam Agen YahudiHari ini aku cuba untuk meneliti kembali keratan artikel lama untuk melihat perkembangannya, dan menakjubkan ................. YAHUDI SUDAH MASUK ISLAM rupanya.Klik untuk kepastian: http://www.bankislam.com.my/Pewani.aspx

Mungkin ada antara kakitangan BANK ISLAM yang melayari Tranungkite, atau ada pelayar yang mengirim kritikan tersebut sehingga Pihak pengurusan Bank Islam terpaksa atau dipaksa menukar imej DUIT SYILING YAHUDI yang tertera sebelum ini.

Tapi, sejarah mungkin mengajar kita AGAR sentiasa waspada bahawa yang bertudung itu bukan semuanya ISLAM. Malah kalau segala yang ujud di dalam tahun ISLAM HADHARI ini, maka perlu di perhalusi terlebih dahulu. Siang jadi IMAM, malam sentuh bahu. Yang haram boleh jadi halal.

Memandangkan ketika ini, Wang dari Singapura yang mencurah curah masuk ke Malaysia untuk segala projek pembangunan dan penstruktur semula perniagaan yang rugi, maka perlunya kita berjaga jaga.

Kerana ALPA, maka kita gagal membezakan antara WANG HARAM DAN HALAL KERANA STRUKTUR DAN BENTUKNYA ADALAH SAMA.

0 comments:

Posting terkini

Blog Archive